dimarts, 25 de novembre del 2014

Caminant entre El Papiol i Sant Just


Recorregut per la banda de ponent de Collserola, menys concorreguda i amb molts atractius naturalistes pel caminaire. Comencem a caminar a l’estació de rodalies de El Papiol, hem de fer un tram urbà en pujada fins a sortir del nucli urbà. A les afores trobem les escletxes, com el seu nom indica són unes esquerdes molt curioses situades al costat d’una bòbila. Continuem per pista entre pins i algun bolet de tardor. Ara ens tocarà baixar fins a la Rierada a on trobem el salt d’aigua, espectacular i en un ambient ombrívol. Remuntem fins a Sant Bartomeu de la Quadra i baixem per un caminet a la Font Fresca. Pugem de valent fins a Santa Creu d’Olorda amb la seva àrea de lleure i ermita romànica. Tornem a baixar de manera marcada i passem per davant d’un forn de calç. Agafem un corriol que ens durà a Can Parellada i més tard a la vall de Sant Feliu. Girem a l’esquerra i passem a tocar de l’ermita de la Salut. Anem per corriolets fins a sortir a Can Gelabert, entre ametllers i conreus. Arribem al casc urbà de Sant Just Desvern, a on anem a buscar la parada del bus a on finalitzo la ruta. Si volem al costat trobem el Trambaix.  

1 comentari:

  1. Do you realize there's a 12 word sentence you can say to your partner... that will trigger intense feelings of love and impulsive attraction for you deep inside his heart?

    That's because hidden in these 12 words is a "secret signal" that triggers a man's impulse to love, cherish and guard you with his entire heart...

    12 Words Who Trigger A Man's Desire Instinct

    This impulse is so built-in to a man's brain that it will drive him to work better than before to take care of you.

    Matter-of-fact, fueling this powerful impulse is absolutely binding to having the best possible relationship with your man that once you send your man a "Secret Signal"...

    ...You will instantly find him expose his soul and heart to you in such a way he never experienced before and he'll recognize you as the one and only woman in the world who has ever truly tempted him.

    ResponElimina