diumenge, 26 d’octubre del 2014

De Montmeló a Montgat, per la Serralada Litoral.


Quan surto a caminar per la Serralada Litoral m’agrada fer aquest tipus de rutes, començar a la vessant obaga boscosa i acabar a la banda litoral a ran de mar. Aquesta vegada ho vaig fer a la primavera (buscant la fructificació dels cirerers), tot sortint de la localitat de Montmeló.
Després de creuar la zona a on es barregen el Congost i el Mogent, pugem a la curiosa torre del Telègraf. Anem caminant per pista forestal amb unes interessants vistes fins arribar al coll Mercader. Feia uns anys havia pujat al castell de Sant Miquel, aquell dia em venia de gust tornar a veure les restes d’aquella fortalesa medieval. A la baixada passem per una zona de cirerers, vaig poder fer alguna foto de les cireres. Continuem la ruta i arribem a la font de Can Gurri. Pugem fortament i una mica abans d’arribar al turó d’en Galzeran baixem tot fent ziga-zagues per les vinyes d’Alella. Som al collet dels Nou Pins, agafem la pista deixant-lo a la dreta i baixem fortament pel sauló. Ara és el moment de gaudir de la baixada i les vistes. Arribem a l’ermita de l’Alegria i al casc urbà de Tiana. Anem per un tros del SL del Rocar i passem al costat del restaurant Can Roca i les caves Parxet. Entrem al nucli de Montgat, creuem la N-II i arribem a la parada de rodalies de Montgat.
 

1 comentari:

 1. Did you hear there's a 12 word phrase you can say to your crush... that will trigger intense feelings of love and instinctual attractiveness for you deep inside his heart?

  That's because deep inside these 12 words is a "secret signal" that triggers a man's impulse to love, treasure and protect you with his entire heart...

  ===> 12 Words Who Fuel A Man's Desire Response

  This impulse is so built-in to a man's mind that it will drive him to work harder than before to take care of you.

  As a matter of fact, fueling this mighty impulse is absolutely binding to getting the best possible relationship with your man that the second you send your man one of the "Secret Signals"...

  ...You'll immediately find him open his soul and mind to you in a way he haven't expressed before and he will distinguish you as the one and only woman in the world who has ever truly appealed to him.

  ResponElimina