dijous, 17 d’abril del 2014

De Garraf a Gavà, per la Morella.


Avui parlaré d’una travessa dura pel massís del Garraf, però intensa i molt atractiva. Una de les meves rutes preferides, d’uns 23 km i unes 6 hores de duració, la dificultat és alta deguda a la distància, el desnivell i els corriols difícils d’aquesta mola calcària. Tot el recorregut és fàcil de seguir amb el mapa del Garraf de l’editorial Piolet. Per cert si el voleu aconseguir el dimecres 23 a les 19 h, tornaré a ser a la parada de la biblioteca Tecla Sala, a  la Rambla de L’Hospitalet. També portaré altres documents cartogràfics i llibres. Comencem a caminar al costat del mar, a l’estació de Garraf. El primer tros és una pujada feixuga que ens durà a les vinyes de Can Lluçà.
Passarem per una zona agrícola fins a la bassa de la Casa Vella a on trobem el PR- C37. Pugem per creuar la ctra. i tornem  a baixar fins a la masia de Vallgrassa. Aquí comença la part “guapa” tot un fondo pedregós que ens durà a les cocones. Aquests dipòsits cilíndrics eren utilitzats pels pagesos com a reservori d’aigua i magatzem. Un està sec i l’altre té aigua, de l’últim he tret alguna salamandra i alguna serp caiguda. Continuem per aquest fondo i pugem a la ctra. d’abans fins al pla de Querol. Pugem fins a la dolina de Campgràs i la seva bassa, ahir curiosament vaig passar i el raucar de les granotes era impressionant. Continuem fins coronar el cim de la Morella, amb els seus 596 metres és el sostre del massís ( la pujada és canyera, ja que hem pujat des del nivell del mar). Baixem fins al coll Sustrell i una mica després anem a la dreta per un corriol que ens menarà a una pista. Aquí trobem un dipòsit d’aigua, anem uns metres a l’esquerra. Agafem un corriol a la dreta que ens farà baixar fins a una altre pista que farem a la mateixa ma. Passem per diverses masies i la font de la Sentiu. Som a la urbanització del mateix nom a on  anem a l’esquerra, per la pineda. De mica en mica ens atansem a la població de Gavà i a la parada de rodalies a on acaba el nostre recorregut.

 

 

2 comentaris:

  1. In this manner my associate Wesley Virgin's report begins with this SHOCKING and controversial VIDEO.

    As a matter of fact, Wesley was in the army-and shortly after leaving-he found hidden, "mind control" secrets that the CIA and others used to get everything they want.

    THESE are the EXACT same tactics many celebrities (notably those who "became famous out of nowhere") and the greatest business people used to become wealthy and successful.

    You probably know that you use less than 10% of your brain.

    That's mostly because the majority of your BRAINPOWER is UNTAPPED.

    Perhaps that expression has even taken place INSIDE your own mind... as it did in my good friend Wesley Virgin's mind seven years back, while riding a non-registered, beat-up garbage bucket of a car without a license and $3.20 in his pocket.

    "I'm very frustrated with going through life check to check! When will I finally make it?"

    You've been a part of those those types of questions, am I right?

    Your success story is waiting to happen. You just have to take a leap of faith in YOURSELF.

    CLICK HERE TO LEARN WESLEY'S SECRETS

    ResponElimina
  2. Your Affiliate Profit Machine is ready -

    Plus, making money online using it is as easy as 1 . 2 . 3!

    It's super easy how it works...

    STEP 1. Choose affiliate products you intend to promote
    STEP 2. Add some PUSH BUTTON TRAFFIC (this ONLY takes 2 minutes)
    STEP 3. See how the system grow your list and sell your affiliate products for you!

    Do you want to start making profits???

    Your MONEY MAKING affiliate solution is RIGHT HERE

    ResponElimina