dimarts, 26 de juliol del 2011

Ruta gravada per Collserola, entre Barcelona i Sant Cugat

Tenia en ment ja fa uns dies sortir a fer una de les rutes del llibre 20 excursions a peu pel voltant de Barcelona i intentar fer un vídeo amb la càmera digital. Aquí en teniu la mostra, hi ha uns quants aspectes a millorar: el clic de la càmera, els plànols caminant, donar més informació oral,.... però crec que no està malament per ser el primer que faig. La ruta que us he gravat és la número 2 i transcorre per Collserola, trobem molts elements d'interès: el contrast de la solana barcelonina i l'obaga de la font Groga, boscos mediterranis, el pantà de Can Borrell i les seves gambúsies, un ratolí que vaig sorprendre, l'ermita de Sant Medir, el pi d'en Xandri,... La idea és que a partir del vídeo, i si no sabeu que fer aquest estiu, us vinguin ganes de caminar i realitzar alguna de les altres rutes que podeu trobar al llibre.

6 comentaris:

  1. Una gran idea!! Es un estímul i, alhora, una guia visual. Segueix endavant!!

    Xino xano caminades

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies Jordi.

    Com tú bé dius, la idea és incentivar la gent mitjançant veure desde casa, el que l'excursionista experimenta a la muntanya (amb les limitacions de la filmació. I d'aquesta forma s'animi a caminar. A part que jo m'ho vaig passar molt bé fent la gravació.

    Salutacions.

    Rafa

    ResponElimina
  3. Hola Rafa,

    Dissabte passat ja vam fer la ruta 2 del teu llibre, corresponent a la travessa Barcelona-Sant Cugat. La veritat és que la idea d'enllaçar dues poblacions amb transport públic és ideal perquè permet unir a gent variada sense problemes. Anàvem bastant despreocupats, rotllo diumenge de panxing, i en alguns moments no vam seguir les teves indicacions, és el que fa xerrar massa i no fixar-s'hi! En tot cas, estan molt ben explicades i hem quedat de fer-la un dia al revès ben feta! Està explicada l'experiència al bloc.

    Enhorabona per la iniciativa!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Laura,
      Al final no m’ho vaig poder combinar per fer la sortida amb vosaltres. M’ha impressionat molt positivament les bones referències que feu a la ruta i al llibre. La meva intenció al posar en funcionament el blog i totes les publicacions que faig (llibres, rutes i mapes) és intentar de difondre un enfocament de ruta lineal combinant dos mitjans de transport. A mi és una manera que em resulta més còmoda i la idea és intentar omplir un forat en aquesta modalitat d’excursionisme, que era la que es feia servir abans. Crec que és una bona eina per l’excursionista, ja sigui mirant el blog, o agafant el llibre (no fa falta comprar-lo, és a moltes biblioteques). Per acabar donar-te les gràcies per tot i a la propera a veure si puc anar.
      Salutacions.

      Elimina
  4. Hola, me he mirado vuestro video. Mañana planifico hacer el camino que habeis mostrado y disfrutar del paseo. Gracias por facilitar imágenes y comentarios tan interesantes e ilustrativos. Me ha gustado mucho verlo, conocer cuanto voy a encontrarme y así tener la tranquilidad de que no me perderé...... Gracias. Muchas gracias.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola,

      Ya me contarás como te fué el recorrido, si te gustó y lo podiste completar con éxito.

      Saludos y muchas gracias por el comentario.

      Elimina