divendres, 31 de maig del 2013

Premi Versatile Blogger


Per la xarxa de blocaires corre una iniciativa força atractiva: l’adjudicació de premis honorífics. Aquests guardons reconeixen la feina de divulgació del territori o d’altres temes que fem aquest col·lectiu i per a un servidor és un estímul molt positiu.

Al mes de juny  de l'any passat XinoXano. Excursions per a no excursionistes em va concedir el premi Liebster i aquest mes de juny La brolla d’en Toni  m’ha concedit el premi Versatile blogger.

Les bases del premi diuen que s’ha de donar el reconeixement a 15 blogs, jo també trobo excessiu aquest número i també igual que el company Toni, em prenc la llicencia de premiar a cinc blocaires:

-          farmacblog: Blog d’una farmàcia de l’Hospitalet, a on podreu trobar entrades diverses, però algunes destinades al running: aspectes fisiològics, nutricionals, consells... tot això explicat des del punt de vista científic, però molt didàctic. Es nota que l’autor sap del que parla.

-          XinoXano. Excursions per a no excursionistes: Com el seu nom indica en aquest blog trobareu rutes molt ben explicades: imatges, descripcions acurades, tracks... resumint: amb aquesta informació no us fa falta mapa, ni llibres per sortir a fer la ruta.

-          Aficionats als senders: Aquí trobareu una mica de tot: rutes, viatges documentats, receptes de cuina, dissertacions de medi ambient i anuncis de la TV, alguna excursió programada... en definitiva un blog molt complet.

-          De punta a punta: Blog molt ben documentat, amb imatges i explicacions detallades, demostrant el gran bagatge excursionista del seu creador.

-          Rutas Senderismo paseos a pie y en bicicleta Fotografía Vídeo: Entrades molt complertes en quan a descripció i imatges, acompanyades de tracks. Moltes vegades per zones poc conegudes però amb gran interès.

 

 

 

 

 

2 comentaris:

  1. Gracies Rafa pel teu comentari al meu Blog i per l'aclariment.
    Tot plegat m'ha permés de trobar-te i conèixer el teu interessant i peculiar blog... t'aniré seguint
    Una abraçada

    ResponElimina
  2. Bona tarda, Rafa
    En primer lloc, deixa'ns demanar-te disculpes per haver trigat tant en agraïr-te haver pensat en nosaltres a l'hora de concedir els premis Versatile. Com bé diu l'amic Enric, de Bereshit, els blocs tenen sentit en funció de que siguin llegits, i la seva raó última és aquesta, perquè el que volem és compartir. De nou, moltes gràcies, i ens seguirem trobant, segur, en aquests camins
    Jordi (Xino Xano caminades)

    ResponElimina