divendres, 17 de juny del 2011

Presentacions 20 excursions a peu pel voltant de Barcelona

Aquesta setmana vinent ja podreu trobar a les llibreries el meu segon recull d'itineraris: 20 excursions a peu pel voltant de Barcelona. En transport públic. Al llibre trobareu rutes per diferents espais litorals i prelitorals propers a l'àrea metropolitana: Collserola, Garraf, Ordal, Marina, S. Litoral, Montserrat, Puigventós, Cingles del Bertí i Montseny. Cadascun d'aquests espais naturals compta amb una breu descripció de territori, dades del relleu, sobre la geologia, la vegetació, la fauna i el patrimoni humà. Evidentment els mitjans de transport públic per accedir als diferents espais, consells i altres possibles rutes. La finalitat d'aquesta entrada és informar-vos de les dues presentacions que farem per donar a conèixer aquest llibre:
-La primera tindrà lloc el 30 de juny a les 19h  a la llibreria Proa Espais (Rosselló, 212, Barcelona), aquí comptarem amb la presència del meu company i amic Francesc Aguilar, i farem un passi de diferents imatges del territori per on transcorren les 20 rutes.
- La segona serà l’itinerari núm. 1: Per l’obaga de Vallvidrera a la vall de Sant Just, el dia 3 de juliol (FGC Baixador de Vallvidrera, 9:30h).
Si voleu més informació a la pàgina web de Cossetània Edicions us podeu descarregar el pdf a l’apartat Vols tastar-lo?, a on trobareu la ruta abans esmentada.

3 comentaris:

  1. Bona nit Rafa, avui m'he comprat les 20 excursions a peu pel voltant de Barcelona i realment et felicito per la feina ben feta.
    M'agrada molt la importància que li donés a les fonts en gairebé tots els itineraris.
    Quant a transport públic, per pujar al Puigcastellar, els del Vallés Oriental, anem fins a Sant Andreu Comtal i allà agafem metro, primer fins a La Sagrera i posteriorment línea 9 fins a Singuerlín. El metro ens dóna millors horaris que el bus.
    I com a veí de Vallromanes, dir-te que el transport públic ha millorat una mica i de dilluns a dissabte hi ha un autobús de Vallromanes a Granollers i viceversa gairebé cada hora.
    Esperant, el teu proper treball sobre el Maresme, aquest segon llibre sens dubte el recomanarem el proper Sant Jordi.
    A reveure.
    Toni Seuma.

    ResponElimina
  2. Hola Rafa!
    Enhorabona pel teu llibre. Ja hem fet alguna ruta i estem encantats.
    El proper cap de setmana pot ser fem la de Balenya a Aiguafreda.

    També estem buscat una ruta per fer amb amics amb trasport públic on ara ens puguem banyar en un rierol o cosa semblant. En tens alguna idea?
    Moltes gràcies per la teva ajuda.

    Salutacions
    Francesc Cruañes

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Francesc,

      Moltes gràcies per confiar en el meu llibre per conèixer la muntanya. Si fas la ruta que comentes ja veuràs la riera de Martinet (podràs mullar-te els peus) o a la ruta 18, tens el salt d'Agulla. Si mires al blog a les etiquetes de Collserola trobaràs un recorregut per la Rierada,podràs remullar-te al riu. Em sembla que no ho explico, però molt a prop tens el salt d'aigua, fàcilment accessible des de Molins i pots acabar a la Floresta. Això sí, hauràs d'aconseguir el mapa de Collserola, de l'Alpina.

      Salutacions

      Rafa

      Elimina